Adesigns4you             Contact met Adesigns4you.nl
           
           
         

Website's en webdesign

Waarom een website.

Mensen gaan er blind vanuit op de site van uw bedrijf informatie te vinden over uw producten of diensten. U als ondernemer weet dat een website voor u een perfect middel is om uw bedrijf te profileren. Een website voldoet veel beter voor dit doel dan bijvoorbeeld een folder. U heeft meer de ruimte op een site en u kunt naast foto's en animaties en zelfs een film op uw site zetten. Daarnaast is een zoekmachine als Google of Yahoo vreselijk belangrijk voor u om uw site te laten vinden. Lees daarom ook onze uitleg over SEO (Search Engine Optimization), hetgeen zeer belangrijk is om uw potentiële klanten via hun ingebrachte zoekwoorden in contact te brengen met uw site. Bent u ook te vinden op de Social Media als Twitter of Facebook, dan kunt u naast uw website ook een blog plaatsen.

Als u die ondernemer bent die zegt dat een website voor u niet werkt omdat u te veel wisselende producten heeft met wisselende prijzen dan ga ik nu vertellen waarom u toch eigenlijk even door moet lezen op onze site. Adesigns4you schrijft voor u een website en/of webwinkel op maat waarbij u in staat bent om deze site op een zeer gemakkelijke wijze actueel te houden!

Onze werkwijze.
Wat uiteraard belangrijk is om te vertellen is onze werkwijze. Wij ontwikkelen de website en/of webwinkel, op een uitsluitend voor u toegangkelijke locatie. We trachten altijd de website op een separate locatie te ontwikkelen, zodat uw huidige website gewoon kan door draaien en u eigenlijk maar zo kort mogelijk uit de lucht hoeft te zijn. U wordt in staat gesteld in te loggen in het ontwerpgedeelte teneinde u tijdens de ontwikkeling van de website al een indruk van de site te geven en te zien wat de vorderingen zijn. Uiteraard kunt u in die fase al op- of aanmerkingen geven. Op deze wijze is de oplevering van uw website nooit een verrassing!

Hiernaast ontwikkelt Adesigns4you ook Customer Relationship Managementsystemen die u en uw salesafdeling een perfect inzicht geven wat er buiten afspeelt of uw operationele afdeling wat er zich bij uw klanten afspeelt. Dit Management Informatie Systeem wordt taylormade gemaakt. Er dergelijk informatie systeem kan toegespitst worden op sales of onderhoud.

Onder de menu opties "Customer Relationship Managementsystem" wordt u helder uiteengezet wat een dit systeem inhoudt. Bent u ook te vinden op de Social Media als Twitter of Facebook, dan kunt u naast uw website ook een blog plaatsen. Adesigns4you kan voor u ook een Wordpress blog online zetten die qua uitstraling nauw aansluit op uw website.

Adesigns4you sinds 2007